Caminada nocturna als voltants de Lliçà d’Amunt

9 de setembre
Sortida i arribada: Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental)
Distància: 7,7 km
Desnivell positiu: 29 m
Dificultat: Baixa i per a totes les edats
Temps total: 1 h 40’
Participants: 41

El divendres 9 de setembre el nostre Centre excursionista va poder fer la caminada nocturna que tenia prevista per mitjans de juliol, on la situació d’emergència per perill de foc va impedir fer-la.

Com sempre vàrem sortir de l’ajuntament de Canovelles i, en pocs minuts, ens vam plantar a Lliçà d’Amunt. Des d’allà vam iniciar la passejada tot resseguint el PR-C32, Pla del Rieral. Aquest camí de salut discorre al costat del Tenes.
Minuts després ens vàrem pal plantar als pous de glaç de Can Gurri a Lliçà de Vall. A prop de la masia de Can Gurri, a uns 200 metres aproximadament, i a mà dreta, hi ha dues edificacions, una al costat de l’altra.
Són construccions de pedra, de planta rodona i una alçada arran de terra de 2 metres. Tenen dues petites entrades, una enfront de l’altra; la part superior està coberta per teules i pedres, amb el pas del temps s’ha cobert de terra i herbes. En aquest punt vàrem fer-nos la foto que il·lustra la crònica.
Tot seguit, vam continuar el nostre camí, tot passant pel costat de les masies de la Vall del Tenes.
A mitja nit, vam arribar al punt de sortida i allà la nostra organització va oferir un refrigeri a tots els participants.
Una activitat senzilla, apta per a grans i petits, i que va servir per conèixer uns camins molt propers a casa nostra.

Comparteix aquest article: