Darreres picades de l’any

Les bastoneres de Canovelles acabem l’any fent una valoració general. Per nosaltres ha estat un any complicant, fent parades degudes a les restriccions anuals i fent assaigs seguint les
recomanacions en tot moment. Per evitar contagis i demostrar que la cultura és segura, les bastoneres en tot moment hem ballat i fet assajos amb mascareta i reduint el nombre de balladores per ball.
Durant aquest últim trimestre, hem fet alguna sortida pel nostre municipi. Podem destacar la ballada acompanyant els nostres companys geganters a la diada del seu 30è aniversari, juntament amb altres entitats de Canovelles. I la darrera ballada, col·laborant amb la Secció Excursionista, amb una ballada que acompanyava la caminada i posterior xocolatada per recollir diners per La Marató de TV3. Les bastoneres vam rebre els caminadors fent una ballada mentre es servir la xocolata. Amb la col·laboració de tots els participants i l’aportació de l’entitat, vam col·laborar amb La Marató amb un total de 990.21€. Felicitats a les persones organitzadores!
Per acabar, ens agradaria fer una reflexió de com hem evolucionat durant l’any. Vam començar sense saber com funcionaria la colla en relació a la situació pandèmica i acabant l’any, podem felicitat a totes les bastoneres per com de bé que han sabut gestionar els assajos, tenint en compte les restriccions. És veritat que no hem pogut fer totes les ballades que ens hagués agradat, però hem pogut aprofitar per ampliar la colla i aprendre balls nous. Les bastoneres afrontem el 2022 amb moltíssimes ganes de reprendre la nostra activitat habitual i tornar a ballar i saltar més que mai.
Bon any nou a totes!

Comparteix aquest article: