Fes-te soci

Ser soci de LaComi és recolzar la cultura popular a Canovelles i formar part d’una gran família que fa 60 anys que balla, actua, escriu i camina plegats.

QUOTA

15€ L'ANY

* Cada secció pot incrementar el preu de la quota anualment segons aprovi l’Assemblea General Ordinària de socis. Es comunicaran aquests increments via correu electrònic abans del cobrament de quotes.

* En cas de tenir a càrrec una persona amb diversitat funcional, apuntar-ho aquí o consulteu amb la Junta Directiva enviant un mail.
Les dades recollides s’utilitzaran amb la finalitat de gestionar la base de dades d'associats, domiciliar la quota anual al compte corrent proporcionat i a enviar informació personalitzada sobre esdeveniments i novetats de la Comissió Sant Antoni Abat. El responsable del tractament de les dades obtingudes és l’associació Comissió Sant Antoni Abat (C/ Sant Fèlix, s/n, 08420, Canovelles / Mail: comissiosantantoniabat@gmail.com) i l’obtenció es basa en el consentiment, el qual podrà ser revocat en qualsevol moment. Les dades obtingudes no seran cedides a tercers. En qualsevol moment pot accedir a les dades facilitades i rectificar-les o suprimir-les, oposar-se al seu tractament i sol·licitar la limitació, enviant la sol·licitud corresponent al responsable del tractament. Pot consultar la informació detallada sobre la Protecció de Dades a la Política de Privacitat per correu electrònic.
Finalitat: Gestionar les peticions formulades i fer-te arribar informació comercial que sigui del teu interès.
Legitimació: Consentiment de l’interessat
Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de dades.
Més informació: Trobaràs informació addicional i més detallada a a la Política de Privacitat.