Final de la sisena temporada

Aquesta recta final de la sisena temporada bastonera, les bastoneres hem recuperat l’activitat de la colla, com abans de pandèmia. Hem participat al Sant Jordi organitzat a Canovelles i, tot i la pluja que va fer aquell dia, les bastoneres vam muntar una paradeta, oferint al municipi roses i bosses de cotó. Vam acabar la jornada, fent una ballada, juntament amb els Sardanistes, la Colla Gegantera i els Diables de Canovelles.

Una altra de les activitats que hem dut a terme aquests mesos ha estat una sortida fora de Canovelles: hem anat a Sant Celoni, a gaudir ballant amb les companyes de la colla Quico Sabaté, fent l’Arrelat. Allà vam participar en un cercavila conjunt amb la colla i vam acabar amb un sopar de germanor i un final de festa, amb una tómbola musical i una DJ. Fem una valoració molt positiva de la sortida a Sant Celoni, vam fer una molt bona ballada i molt bona pinya amb l’altra colla.

I posem punt final a la temporada preparant la mítica ballada per festa major: “Les bastoneres il·luminen la nit”. Enguany recuperem la Festa Major de Canovelles habitual i ballarem el 24 de juliol 20:30h al parc de la Pau. Allà farem una mostra de ball de bastons, acabant amb uns balls amb els bastons de foc.

D’aquesta manera, donem per acabat l’any i agafem forces per la setena temporada bastonera.

Us esperem a totes el diumenge 24 de juliol!

Comparteix aquest article: