Iniciem la setena temporada bastonera!

Després de les vacances d’estiu, les bastoneres de Canovelles tornem amb molta força per iniciar una nova temporada. A finals de setembre, hem reprès els assajos els dimecres a les 19:30h de la tarda, però amb una peculiaritat: no assagem al mític Campanar, degudes les obres d’adequació, així que ens trobareu al pavelló de l’escola Jacint Verdaguer.
Comencem una temporada amb molts projectes, balls i novetats, que anirem revelant durant l’any… Aquesta temporada l’afrontem amb reptes i amb moltes ganes de passar-nos-ho bé, aprendre molt i sobre tot, ballar. Tenim diverses ballades planificades durant aquest començament:

• 5 de novembre al comiat del TUT de Canovelles
• 26 de novembre a Sant Boi “Cremem Sant Boi”

Si voleu venir a provar què fem a la colla, no dubteu en escriure’ns al nostre Instagram. Sou benvingudes balladores de totes les edats!

A més, la ballada al mercat Medieval de Canovelles ens van retornar les bones sensacions picant a plaça després de l’estiu de descans. Una ballada per començar la temporada a Canovelles, envoltades de la nostra gent i amb la mateixa il·lusió per seguir amb les següents cites bastoneres.

Comparteix aquest article: