Pastorets també és teu

Tornen els pastorets més gamberros de tota Catalunya. Si tens entre 0 i 1.000 anys, t’estem esperant! Des de fa més de 25 anys que pugem a l’escenari per representar els Pastorets a Canovelles. Fa uns anys que hem canviat l’obra i n’estem fent una de pròpia on el bé i el mal són els protagonistes però també Canovelles i la seva gent.
Enguany continuem arranjant el text per seguir millorant i aportant novetats a una de les tradicions més arrelades al nostre poble.

Hem resistit a dos anys de pandèmia pujant a l’escenari inclús amb actors i director confinats a casa i sense poder fer la representació. Pastorets no ha parat ni un minut per oferir al públic la millor versió de nosaltres mateixos. Per aquesta 28a temporada tornem amb moltíssimes ganes, per poder tornar a fer els assajos sense mascaretes, distàncies ni grups bombolla. Tornem a aquesta nova normalitat i busquem a gent amb ganes de fer teatre, que vulgui endinsar-se en el món dels pastorets, que vulgui transmetre valors a través del teatre, i promulgar la cultura catalana sobre l’escenari de Can Palots els propers 26 de desembre i 7 i 8 de gener.
Ens trobem els dissabtes de 17 a 19h a la Sala Polivalent de Can Palots per assajar, per perdre la por a parlar en públic, per vocalitzar, per repassar el text, per aprendre a fer teatre i per fer pastorets.
Però pastorets no és només qui està dalt de l’escenari, som moltes persones que també ajuden des de cametes. Si tens ganes de participar com a voluntari, també t’estem esperant! Ajuda’ns a recuperar la normalitat de defensar la llengua i promoure la cultura!

Comparteix aquest article: