Pastorets també és teu

Si tens entre 0 i 1.000 anys, t’estem esperant! Des de fa més de 25 anys que pugem a l’escenari per representar els Pastorets a Canovelles. Fa dos anys, vam canviar l’obra i n’estem fent una de pròpia on el bé i el mal són els protagonistes, però també Canovelles i la seva gent. Enguany comptem amb el dramaturg Jonay Roda -dramaturg de l’obra teatral Mil·lenari de Canovelles- per fer uns arranjaments al nostre text per seguir millorant i aportant novetats a una de les tradicions més arrelades al nostre poble.

En aquesta 27a temporada treballarem en la cerca de la normalitat malgrat la situació actual que encara vivim, tot i les mascaretes, les distàncies, i tot el protocol COVID-19, podrem recuperar els grups de treballs normals on podrem trobar-nos, parlar, crear moments per la història, compartir pors, alegries i estats d’ànim. En definitiva, recuperar el contacte humà. Per tot això, busquem a gent amb ganes de fer teatre, que vulgui endinsar-se en el món dels Pastorets, que vulgui transmetre valors a través del teatre, i promulgar la cultura catalana sobre l’escenari de Can Palots els propers 26 de desembre i 2 i 8 de gener.

Ens trobem els dissabtes de 17 a 19h a el Campanar per assajar, per perdre la por a parlar en públic, per vocalitzar, per repassar el text, per aprendre a fer teatre i per fer Pastorets.

Però Pastorets no és només qui està dalt de l’escenari, som moltes persones que també ajuden des de cametes, si tens ganes de participar com a voluntari, també t’estem esperant!

Ajuda’ns a recuperar la normalitat de defensar la llengua i promoure la cultura!

Comparteix aquest article: