CEntre Excursionista

Seguim fent camí

 

L’any 1994 i com a conseqüència del canvi de model associatiu que va adoptar la nostra Entitat, un bon reguitzell d’activitats culturals i d’esbarjo varen iniciar la seva activitat. La Secció de Caminades va començar tot un seguit de caminades de curta distància per les rodalies del nostre municipi i poc a poc va anar fidelitzant a un bon nombre de marxadors disposats a seguir-nos en totes les nostres propostes.

Tot això va ser el preludi de la gran fita, la primera marxa a Montserrat, la qual va arribar el divendres 28 d’abril del 1995. La Marxa a Montserrat té les següents característiques: Aquesta caminada enllaça el municipi de Canovelles amb la Basílica de Montserrat, amb una distància de més de seixanta quilòmetres, els quals es fan amb unes catorze hores i en franja nocturna. Previ a la marxa s’efectuen sis entrenaments progressius, per tal que els participants puguin agafar l’estat de forma adequat per afrontar la duresa de la marxa a Montserrat. Durant la marxa, un equip d’avituallament i suport segueix tot l’itinerari per tal de donar servei als esportistes. Tota l’alimentació sòlida i líquida és oferta per l’organització. Aproximadament a les onze del matí del dissabte s’arriba a la Basílica de Montserrat i allà, juntament amb diversos autocars plens de socis de l’Entitat, es fa l’ofrena a la Mare de Déu de Montserrat i abans de tornar al nostre poble les corresponents fotografies a la plaça de la Basílica.

Més de dues-centes persones omplen l’esplanada de Montserrat, en el dia de la Patrona. Una bona publicitat per al nostre poble i per a les empreses que ens ajuden. El 17 de febrer del 2001, la nostra Assemblea General de Socis va declarar Activitat Genuïna i tradicional aquesta marxa a Montserrat.

Contacta amb nosaltres

també pots trobar-nos a les xarxes socials

formem part de

Tramitem i gestionem la teva llicència federativa

Vols saber més sobre nosaltres?