Tornem amb les piles carregades

Després d’un Nadal intens amb la covid més present que mai dins dels Pastorets, tornem amb les piles carregades i amb novetats que ja estem preparant per a la 28a temporada.
Encara que estiguem en ple estiu, no cal que us espereu a Nadal per col·laborar amb nosaltres, si tens entre 0 i 1.000 anys i t’interessa la cultura popular, el teatre amateur i el món dels Pastorets, t’estem esperant!

Des de fa més de 25 anys que pugem a l’escenari per representar els Pastorets a Canovelles. Fa tres anys, vam canviar l’obra i n’estem fent una de pròpia on el bé i el mal són els protagonistes però també Canovelles i la seva gent. Enguany comptem amb el dramaturg Jonay Roda -dramaturg de l’obra teatral Mil·lenari de Canovelles- per fer uns arranjaments al nostre text per continuar millorant i aportant novetats a una de les tradicions més arrelades al nostre poble.

En aquesta 28a temporada esperem trobar la normalitat malgrat la situació actual que encara vivim, i poder arribar al desembre tots junts, crear moments per la història, compartir pors, alegries i estats d’ànim, en definitiva recuperar el contacte humà. Per tot això, busquem a gent amb ganes de fer teatre, que vulgui endinsar-se en el món dels pastorets, que vulgui transmetre valors a través del teatre, i promulgar la cultura catalana sobre l’escenari de Can Palots els propers 26 de desembre i 7 i 8 de gener.
Ens trobem els dissabtes de 17 a 19h a la sala polivalent de Can Palots per assajar, per perdre la por a parlar en públic, per vocalitzar, per repassar el text, per aprendre a fer teatre i per fer pastorets.

Però pastorets no és només qui està dalt de l’escenari, som moltes persones que també ajuden des de cametes, si tens ganes de participar com a voluntari, també t’estem esperant! Ajuda’ns a defensar la llengua i promoure la cultura!

Comparteix aquest article: