Tornem amb ‘Oh, Univers!’

El grup de teatre amateur l’Aplec té el plaer de presentar Oh, Univers!, una obra teatral que porta treballant des de fa aproximadament més d’un any. És la primera obra després de la pandèmia i, tot i que hi ha hagut canvis en el repartiment des de llavors, el grup se sent més fort i preparat que mai.

La predisposició, la il·lusió i les ganes de passar-ho bé, i que el públic s’ho passi encara millor, són alguns dels ingredients que, sumats a un guió divertit, alhora que un pèl enrevessat, es mesclen en aquest còctel que espera no deixar a ningú indiferent.

La trama gira entorn de la família de l’Úrsula, una estudiant d’universitat que una tarda com qualsevol altre seu al sofà de casa seva amb l’ordinador. El que ella no sap és que aquella tarda acabarà sent la tarda més estranya de la seva vida, quan la seva tia demana unes pizzes a l’Univers. És llavors que aquesta família comença a pagar les conseqüències de la seva petició, perquè resulta que l’Univers no sempre envia exactament allò que se li demana.

Un guió graciós i ple de girs que espera cridar l’atenció del seu públic, qui haurà d’estar molt atent si vol destramar tot l’enrenou abans no sigui massa tard. Una proposta amb què el repartiment ens vol fer saber que el grup de teatre l’Aplec ha tornat, que segueix aquí, i que, passi el que passi, encara queda molt d’ell per veure.

Oh, Univers!, s’estrena la primavera del 2023 a Can Palots, Canovelles. Més informació les properes edicions de la revista.

Comparteix aquest article: