Un any ple de ballades

Durant el primer trimestre de l’any, les bastoneres ens hem estat preparant per celebrar els Tres Tombs de Canovelles, aportant el nostre gra de sorra, fent una ballada. Ens preparàvem per aquesta ballada amb una il·lusió especial; era el 60è aniversari de LaComi i el 5è any que hi participaven picant ben fort. No només, el dia de Sant Antoni és ballar, sinó que també és el dia on gaudim amb totes les bastoneres de l’esmorzar de germanor i la passada pel poble, ens omple moltíssim!
Aquest any, després de la incertesa de la pluja, les bastoneres vam fer una gran ballada, dins de Can Palots. En aquesta actuació, hem estrenat un ball que portàvem setmanes assajant: Els Maulets.
Aquest ball l’havíem fet fa temps però ara l’hem recuperat, canviant per complert la coreografia. A dia d’avui les bastoneres tenim algunes ballades programades pel que resta d’any.
La propera, el 23 d’abril a la plaça de la Joventut de Canovelles, per Sant Jordi. Allà també disposarem d’una parada on hi vendrem roses, bosses de cotó i manualitats de les més petites de la colla.

El 5 de juny. Trobada bastonera del Vallès, a Vallromanes.

Ballada per Festa Major de Canovelles. Com és habitual, les bastoneres sortirem per festa major i recuperarem la nostra ballada acompanyada amb balls de foc. La data encara està per determinar, però el mes de juliol en sabrem més!
Com ja veieu, anem recuperant la nostra activitat, amb moltes ganes i projectes nous.
Us esperem a totes a la parada del 23 d’abril!

Comparteix aquest article: